Hamilton | Khaki Navy

26-06-2019 15:11

Hamilton Khaki Navy

Hamilton is een merk dat voornamelijk bekend is vanwege de luchtvaart, maar ook de duikershorloges van Hamilton zijn erg mooi en populair. 

Bij ons in de collectie hebben wij de Khaki Navy, een duikhorloge die waterdicht is tot 100M.
Het horloge heeft een robuuste kast in 40mm, een doorgaans maat, maar redelijk vol, waardoor hij mooi groot oogt op de pols, een duikhorloge moet immers goed afleesbaar zijn! Het uurwerk wat in het horloge zit, is erg bijzonder, het is namelijk een uurwerk met 80 uur gangreserve. De gangreserve houdt in, dat een automatisch mechanisch horloge een bepaald aantal uur kan lopen, zonder dat deze op spanning gebracht hoeft te worden, in het geval van de Khaki Navy dus 80 uur. De gangreserve van 80 uur is niet de standaard, de meeste uurwerken hebben namelijk een gangreserve van zo’n 42 uur, dit maakt dat het Khaki Navy horloge dus erg gemakkelijk in gebruik is, en zelfs na een heel weekend niet dragen, nog gewoon de juiste tijd aan geeft.

Zoals het hoort op een duik horloge heeft de Khaki Navy een saffier glas en is hij beschikbaar met drie verschillende banden, rubber, staal en een NATO-band.

De horloges kosten €645, - met nato of rubberen band en €695, - met een stalen band. 

Bekijk hier onze Khaki Navy HAMILTON collectie

 

 

Bekijk dit product hier:

Hamilton Khaki Navy | 40mm

Prijs € 695,-

  • Breitling Chronomat

    De Breitling Chronomat is een iconisch Breitling horloge dat door Breitling voor het eerst op de markt wordt gebracht in 1984.

    ..