Hamilton | Jazz Master

09-07-2019 10:11

Jazz Master 


Één van de zeven lijnen van Hamilton, is de Jazz Master.
Naast alle sportieve, stoere en robuuste horloges die Hamilton heeft, hebben ze ook een wat klassiekere lijn, uiteraard wel op zijn Hamiltons!

De Jazz Masterlijn is een uitstekende lijn voor de dragers van een stoer en sportief horloge, die naast deze stoere horloges, ook een wat klassieker horloge willen voor speciale gelegenheden, of om bijvoorbeeld te dragen bij hun overhemd. De horloges van Hamilton in onze collectie staan bekend om hun mechanische uurwerken, alleen het hebben van een mechanisch uurwerk is al mooi en bijzonder, maar de Jazz Master maakt dit nog

bijzonderder, namelijk met een opengewerkte wijzerplaat. Door de wijzerplaat heen is het prachtige H-10 uurwerk te zien, die net als veel van de andere modellen 80-uur gangreserve heeft. De Jazzmaster lijn heeft veel meer te bieden dan enkel horloges met een opengewerkte wijzerplaat.
Naast dit heeft het namelijk ook horloges met chronografen op verschillende manieren ingedeeld, horloges met een power reserve indicator, maar ook een aantal echte klassieke horloges.


De familie is erg divers, wat ze wel gemeen hebben is de kastvorm die altijd herkenbaar is bij de Jazz Master lijn.

De Jazz Master modellen die wij beschikbaar hebben in de winkel zijn te bekijken via de onderstaande knop: 

Bekijk hier onze Khaki Navy HAMILTON collectie

 

 

Bekijk dit product hier:

Hamilton Khaki Navy | 40mm

Prijs € 695,-

  • Breitling Chronomat

    De Breitling Chronomat is een iconisch Breitling horloge dat door Breitling voor het eerst op de markt wordt gebracht in 1984.

    ..