Longines HydroConquest

Na de release van dit model in 2007 heeft Longines een ijzersterk model op de markt weten te brengen. Duik horloges zijn misschien wel de meest populaire horloges van deze tijd. Mede door de prijs kwaliteit verhouding bij dit horloge heeft Longines met de HydroConquest een geweldig horloge gemaakt. Met zowel een quartz als een automatisch uurwerk is dit horloge in drie maten en verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor er voor iedereen een passend model is. Saffierglas en waterdichtheid tot 300 meter is standaard luxe bij dit model. Uitgevoerd met een automatisch uurwerk is hij al verkrijgbaar vanaf €1070,- een uitzonderlijke prijs voor een horloge van deze kwaliteit!

Longines HydroConquest € 1.070 | Ø 44mm. | L3.841.4.96.6

Bekijk hier onze hele collectie


De Longines Legend Diver 

In de jaren 60 lanceert Longines voor het eerst zijn Legend Diver model. Dit horloge is sinds zijn eerste uitgave niet meer weg te denken wanneer je het hebt over Zwitserse duikhorloges. Bijzonder om te zien bij dit horloge is dat de allereerste modellen nog steeds te vinden zijn en te koop aangeboden worden op het internet. Om aan te geven hoe uniek deze modellen zijn, zij staan te koop voor +/- €11.000,- (!). Ook is het bijzonder dat het horloge exact dezelfde maat heeft behouden als bij het aller eerste model, omdat de maat van dit horloge een hele ongebruikelijke maat is voor die tijd, namelijk 42mm. Vanwege de afleesbaarheid van de wijzerplaat was dit duikhorloge zijn concurrentie toen al mijlen voor. Tot de dag van vandaag is dit een no-nonsens horloge waar niets meer op zit dan dat je nodig hebt. Door zijn open en vereenvoudigde wijzerplaat is het een icoon en een zeer tijdloos horloge. 

Longines Legend Diver | € 2.100,- | Ø 42mm. |  L3.674.4.50.9

Bekijk hier meer Longines uit de Heritage collectie


Longines Heritage Diver 1967

Zowel nu als in het verleden heeft Longines altijd horloges gemaakt voor in de lucht, op het land en in het water. Dit doen zij vandaag de dag nog steeds en als ode naar de expertise die de horlogemakers van Longines toen al hadden hebben zij de Heritage lijn. Het horloge dat in 1967 voor het eerst werd uitgebracht met het briljante Calibre 30CH uurwerk is nu uitgerust met een column-wheel chronograaf die ETA exclusief ontwikkeld heeft voor Longines. Het uurwerk bied een langere gangreserve dan de meeste horloges, namelijk ruim 54 uur en ook is het horloge nog eens waterdicht is tot 300 meter. 
Door zijn bordeaux rode lunette en diep zwarte wijzerplaat heeft het horloge een vintage look, maar door de robuuste kast in 42mm oogt het horloge zowel stoer als sterk met het gevoel van de hedendaagse horloges.

Longines Heritage Diver | € 2.790.- | Ø 42mm | L2.808.4.52.6

Bekijk hier meer Longines uit de Heritage collectie