Bron 20 jaar!

06-10-2020 09:16

                                       Bron 20 jaar.

Net zoals wij viert BRON dit jaar haar 20-jarig jubileum!
Het merk zoals we het kennen is in 2000 gestart door Heleen Bron.
Het hoofdkantoor en atelier zijn gevestigd in de zilverstad Schoonhoven.
Schoonhoven is de stad waar ook de opleiding gevestigd is voor o.a. goudsmeden en juweliers, een belangrijke stad binnen ons vak!

Dat Heleen Bron een bedrijf in juwelen startte was geen verrassing.
Al sinds 1888 speelt het juweliersvak een centrale rol binnen haar familie.
In 2000 droeg de broer van Heleen Bron de dagelijkse leiding van het familiebedrijf over aan haar.
Dit leidde tot het begin van een nieuw bedrijf.
Voor 2000 werden er nog geen sieraden geproduceerd door het bedrijf.
Er werden luxe sieraden geïmporteerd uit landen als Italië en Duitsland.
Er was erg veel aanbod in luxe sieraden maar de flexibiliteit van leveranciers viel vaak tegen, vooral bij speciale verzoeken voor klanten. Het gebrek aan flexibiliteit van leveranciers en de vraag van klanten naar bijzondere stukken bracht Heleen op het idee om een eigen collectie lijn te produceren.
Met de filosofie om een steentje bij te dragen aan het ambacht in Nederland, en om het persoonlijke contact te houden met de klanten moest de collectie in Nederland ontworpen en vervaardigd worden. Ondanks dat BRON groeit als internationaal merk zijn deze kernwaarde nooit veranderd.
Vandaag de dag produceert en ontwerpt BRON nog steeds ruim 90% van alle sieraden in Nederland.
Een echt Nederlands bedrijf waar ambacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

De ontwerpen van BRON zijn tijdloze ontwerpen. Klassieke juwelen in een modern jasje.
Alle juwelen zijn gemaakt in 18-karaats goud met sterke en sprekende edelstenen.
Door de hoge kwaliteit van het goud en de edelstenen zijn de juwelen gemaakt om iedere dag te dragen. De juwelen zijn dus wel voor, maar niet enkel voor speciale gelegenheden.
Omdat alle monturen grof en ingenieus ontworpen zijn, zijn het geen oubollige juwelen, maar moderne en stoere juwelen om iedere dag plezier van te hebben.

Onder onze klanten is BRON super populair. Volgens alle dames kun je nooit genoeg BRON sieraden hebben. Van de meeste sieraden merken kun je vaak maar één ring of armband tegelijk dragen.
Dit is juist niet de bedoeling bij BRON!

Het leuke van de nonchalante stijl van BRON is juist dat alles bij-en-tegen elkaar gedragen kan worden. Dit vinden de dames die BRON dragen fantastisch. Omdat alle zettingen wat hoger staan en de ringen allemaal dezelfde vorm hebben, past alles tegen elkaar aan. Een goede reden om allerlei verschillende zettingen en edelstenen te combineren! Uiteraard is het mogelijk om te starten met een enkele ring en jouw collectie uit te breiden tot een set met 3,4 of misschien nog wel meer ringen. Ook de armbanden passen allemaal perfect bij elkaar. Wanneer ze los gedragen worden zijn het chique en stijlvolle armbanden. Door er meerdere bij elkaar te dragen wordt de stijl stoer en nonchalant, het is maar net wat je uit wilt stralen vandaag.

BRON is om iedere dag te dragen, bij elke gelegenheid.
Het is maar net hoe jij je vandaag voelt, het combineert en waar je naartoe wilt.

 

 

Bekijk dit product hier:

TAG Heuer Connected

€ 1.700