BRON Edelstenen

17-10-2020 09:16

BRON Edelstenen


Edelstenen zijn het gezicht van de BRON sieraden. In de prachtige designs van de monturen vallen de edelstenen direct op. De edelstenen die BRON gebruikt, geven het gevoel aan de sieraden en zorgen dat het sieraad tot leven komt op de huid.

Voor BRON zelf zijn edelstenen dan ook het meest belangrijke onderdeel van de sieraden. De
inkopers van BRON besteden om deze reden erg veel tijd aan het zoeken en uitzoeken van de edelstenen. Het speuren naar de juiste stenen gebeurt niet online of in grote partijen zoals
bij veel andere merken. BRON besteed veel tijd aan het selecteren van alleen de beste
edelstenen. Het bijzondere van BRON is dat alle edelstenen persoonlijk uitgezocht worden, alle edelstenen zijn dus speciaal voor jou uitgezocht door de experts.

Omdat BRON alle edelstenen zorgvuldig uitzoekt is de kwaliteit van de edelstenen altijd van het hoogste niveau. Alleen de allermooiste en beste stenen worden gebruikt in de sieraden. Omdat er talloze kleuren zijn, in nog veel meer verschillende soorten edelstenen, raakt de inspiratie nooit op. Zoals BRON het zelf mooi verwoord zijn edelstenen cadeautjes van de natuur, al helemaal wanneer je ze zelf mag uitzoeken natuurlijk!

Twee keer per jaar reizen de inkopers van BRON af naar allerlei verre oorden om de mooiste edelstenen uit te zoeken. Ontelbaar veel edelstenen worden bekeken en kritisch geselecteerd. Dit vergt natuurlijk heel veel geduld, maar ook vooral heel veel passie. De meest belangrijke reden voor het selecteren van een edelsteen is het “leven” in de steen. De uitstraling van de steen is natuurlijk bepalend voor hoe het sieraad uiteindelijk oogt. Het uitzoeken van de edelstenen is uiteraard niet alleen voor de inkopers een feestje. Wanneer de stenen uiteindelijk zijn ingekocht krijgen de designers en zetters de stenen te zien waarnaar zij aan de slag mogen om hier de meest prachtige sieraden van te maken.


Alle BRON sieraden zijn dus niet alleen met liefde gemaakt, maar ook de stenen zijn met liefde uitgezocht. Er zit dus heel veel tijd en in alle ontwerpen en edelstenen.

Dit gevoel zal je iedere dag met je meedragen.

 

Bekijk hier onze huidige BRON Jewelry collectie, kom langs en laat je inspireren en adviseren!

                                       

 

Bekijk dit product hier:

TAG Heuer Connected

€ 1.700