BRON Fall_Winter 2018

08-11-2018 12:39

Fall / Winter 2018 Top Stories

Dit najaar hebben we drie hartverwarmende kleurthema's aan onze collectie toegevoegd en introduceren we een aantal nieuwe modellen.

Oriënt Express

Welkom aan boord van de Orient Express! Met een nostalgische luxetrein voeren wij u terug in de tijd naar de Roaring Twenties van de vorige eeuw. Samen met staatshoofden, diplomaten en spionnen reizen wij van kosmopolitisch London en elegant Parijs via bohemian Wenen naar eindbestemming Constantinopel, de magnetische hoofdstad van het Ottomaanse Rijk. Dresscode is fin-de-siècle: gedurfd malachiet en zwart onyx bijgelicht door gloedvol hessoniet en felbonte toermalijn.

Highland

De ruige Scottish Highlands staan garant voor regen en mist. Als behaaglijk tegenwicht zoeken we onze toevlucht tot warme lamswol en dichtgeweven tweed. Daarin komen de karakteristieke contrastkleuren van de Schotse clans naar voren: vlammend rode Rhodochrosiet naast koele maansteen, lieflijk rose zirkoon geflankeerd door winters labradoriet, en een stemmig grijs parelcollier opgevrolijkt door rode toermalijn.


Atlantis

Onder water is alles anders. Geluiden, vormen en kleuren worden gedempt en gefilterd. Op grotere diepte blijven alleen blauw en groen over in het kleurenpallet. De nieuwe Atlantis collectie voert ons naar de verzonken stad en brengt kostbare diepzeeschatten naar de oppervlakte: vanzelfsprekend aquamarijn, London Blue topaas en Tahiti parels maar ook tweekleurig tanzaniet, zeewiergroene toermalijn en marineblauwe labradoriet.

Classico

Classico is onze interpretatie van een klassieke Italiaanse armband. Het regelmatige ritme van de gouden schakels wordt speels afgewisseld door sierlijk ronde zetkastjes met toermalijn in toverkleuren.

Meteo

Schijnbaar zonder weerstand zweeft "Meteo" door het universum. Na zijn hemelse reis zoekt deze stoere ring naar een comfortabele landingsplaats op aarde. Vallende sterren brengen geluk!

Mini's

Een kleinere uitvoering van iets bekends is vaak vertederend. Dat geldt zeker voor de mini-versie van onze geliefde Sprite, Stardust en Sushi. In hun uppie zijn ze klein en dapper; met elkaar zijn de Mini's onverslaanbaar. 


Bekijk onze BRON Jewelry collectie hier

 

 

Bekijk dit product hier:

BRON Jewelry oorbellen

  • Breitling Chronomat

    De Breitling Chronomat is een iconisch Breitling horloge dat door Breitling voor het eerst op de markt wordt gebracht in 1984.

    ..