BRON Fall_Winter 2018

08-11-2018 12:39

Fall / Winter 2018 Top Stories

Dit najaar hebben we drie hartverwarmende kleurthema's aan onze collectie toegevoegd en introduceren we een aantal nieuwe modellen.

Oriënt Express

Welkom aan boord van de Orient Express! Met een nostalgische luxetrein voeren wij u terug in de tijd naar de Roaring Twenties van de vorige eeuw. Samen met staatshoofden, diplomaten en spionnen reizen wij van kosmopolitisch London en elegant Parijs via bohemian Wenen naar eindbestemming Constantinopel, de magnetische hoofdstad van het Ottomaanse Rijk. Dresscode is fin-de-siècle: gedurfd malachiet en zwart onyx bijgelicht door gloedvol hessoniet en felbonte toermalijn.

Highland

De ruige Scottish Highlands staan garant voor regen en mist. Als behaaglijk tegenwicht zoeken we onze toevlucht tot warme lamswol en dichtgeweven tweed. Daarin komen de karakteristieke contrastkleuren van de Schotse clans naar voren: vlammend rode Rhodochrosiet naast koele maansteen, lieflijk rose zirkoon geflankeerd door winters labradoriet, en een stemmig grijs parelcollier opgevrolijkt door rode toermalijn.


Atlantis

Onder water is alles anders. Geluiden, vormen en kleuren worden gedempt en gefilterd. Op grotere diepte blijven alleen blauw en groen over in het kleurenpallet. De nieuwe Atlantis collectie voert ons naar de verzonken stad en brengt kostbare diepzeeschatten naar de oppervlakte: vanzelfsprekend aquamarijn, London Blue topaas en Tahiti parels maar ook tweekleurig tanzaniet, zeewiergroene toermalijn en marineblauwe labradoriet.

Classico

Classico is onze interpretatie van een klassieke Italiaanse armband. Het regelmatige ritme van de gouden schakels wordt speels afgewisseld door sierlijk ronde zetkastjes met toermalijn in toverkleuren.

Meteo

Schijnbaar zonder weerstand zweeft "Meteo" door het universum. Na zijn hemelse reis zoekt deze stoere ring naar een comfortabele landingsplaats op aarde. Vallende sterren brengen geluk!

Mini's

Een kleinere uitvoering van iets bekends is vaak vertederend. Dat geldt zeker voor de mini-versie van onze geliefde Sprite, Stardust en Sushi. In hun uppie zijn ze klein en dapper; met elkaar zijn de Mini's onverslaanbaar. 


Bekijk onze BRON Jewelry collectie hier

 

 

Bekijk dit product hier:

BRON Jewelry oorbellen

 • TAG Heuer Historie

  Wij kennen het merk natuurlijk allemaal als Tag Heuer, maar dit is niet altijd zo geweest. Het merk is in 1860 namelijk begonnen als Heuer

  ..
 • mechanisch horloge

  Horloges zonder batterij die werken toch op je hartslag?

  Als juwelier krijgen wij dagelijks de vraag:
  “Een automatisch horloge werkt toch op de hartslag?”.

  ..
 • Meistersinger Neo

  MeisterSinger Neo Plus

  Een markante verschijning
  Wie met een Neo Plus om zijn pols loopt, wordt vaak daarop aangesproken.

  ..
 • Run About

  Frederique Constant Limited Editions

  Limité modellen en Frederique Constant gaan hand in hand. Ieder jaar weer brengen zij een heel aantal bijzondere en iconische limited editions uit. 

  ..
 • Frederique Constant Manufactuur

  Al vanaf 2001 is Frederique Constant vooruitstrevend bezig met het produceren van haar eigen uurwerken, uurwerken die volledig in huis ontworpen, gemaakt en geassembleerd worden, iets wat enkel de grootste merken in de horlogewereld kunnen veroorloven. 

  ..
 • Historie Frederique Constant

  Peter Stass en Aletta Stass, een echtpaar dat destijds woonachtig was in Wassenaar begint vol enthousiasme aan het bouwen van hun droom, een luxe Zwitsers horloge merk, maar dan nét iets anders dan de meeste die gevestigd zijn in het mooie Genéve, namelijk betaalbaar. 

  ..
 • Tissot

  Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid waar Tissot al sinds 1853 voor staat. De authentieke en toegankelijke horloges

  ..
 • Ringvinger?

  We kennen allemaal de diamanten verlovingsringen en trouwringen. Veel mensen weten ook dat het sieradenmerk Tiffany & Co dit in de jaren ’40 samen met één van de grootste diamanten exporteurs

  ..
 • Smartwatch functies, Zwitsers uiterlijk.

  Dat Frederique Constant niet bang is om zich te wagen aan nieuwe technieken en ontwikkelingen, werd duidelijk toen zij in 2015 als aller eerste merk in Zwitserland een horological smartwatch uitbrachten. 

  ..
 • UITNODIGING

  Donderdag 30 November | 16uur tot 20uur | Hoogstraat 15 | Den Haag

  ..