Bron staat bekend om haar uitgekiende kleuren en eindeloze combinaties. Vooral het voorjaar maakt altijd extra energie los bij ons designteam met de volgende mooie aanwinsten en zonnige kleurthema’s als resultaat.

Bron Jewelry

SPRING / SUMMER 2017
TOP STORIES

Tangerine Tree BRON

TANGERINE TREE


Hoogste tijd voor een lekker zonnetje op de wangen. Na de eerste zonnestralen is het aangenaam ontspannen in de schaduw. Tangerine Tree staat voor de supercombinatie van feloranje mandarijngranaat en het
verkoelende groen van saffi er of toermalijn.


Bollywood Bold BRON

BOLLYWOOD BOLD


Bollywood Bold symboliseert de levenslust van een andere wereld.Deze tegenhanger van het overbekende Hollywood is uitbundig, levendig en een beetje over the top. Onze selectie van grasgroene, kanariegele en knalroze edelstenen past hierbij en doet denken aan de kleuren en geuren van India.


Piccolo Bron

PICCOLO


Alle vingers zijn ons even lief maar de kleinste heeft een speciale plek in ons hart. De nieuwe Piccolo is klein, eigenwijs en past precies om uw pink. Door het Ajour motief krijgt Piccolo extra persoonlijkheid. Met onyx of ‘wilde saffi er’ is het beeld compleet en wordt Piccolo onweerstaanbaar.


Solar BRON

SOLAR SIGNATURE


Het zonnestelsel van Bron expandeert steeds verder. De nieuwste ontdekking Solar Signature heeft een klassieke oorsprong en een eigentijdse uitvoering. Ieder sieraad uit deze serie draagt de persoonlijke handtekening van ons atelier op de brede gouden rand die de edelsteen omlijst.


Toujours Ajour BRONTOUJOURS AJOUR


De ontbrekende schakel in onze Toujours Ajour familie was tot voor kort een armband. Daar brengen we dit seizoen verandering in! Samengesteld uit onze favoriete edelstenen en voorzien van weelderige ajour-motiefjes.

Bekijk een groot deel van onze collectie HIER op onze site, maar kom ook gezellig langs om te passen.

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!