Breitling Chronomat 32-36 mm

07-12-2020 09:16

Breitling Chronomat 32-36 MM

De introductie van de nieuwe Chronomat collectie is misschien wel de meest opwindende introductie van het afgelopen jaar. Vrijwel ieder merk richt zich op dames horloges, maar niet iedereen weet het horloge hart te raken van de dames. Deze nieuwe Chronomat is eindelijk weer een jonge klassieker, een dameshorloge dat jarenlang gedragen kan worden. Dit is het horloge wat voor de rest van het leven op de pols blijft en altijd altijd relevant blijft, net zoals de vorige klassiekers van Breitling zoals de eeuwig geliefde Galactic. 

Breitling Chronomat 32 | STEEL & 18K RED GOLD | € 6.200,-

"Elegant, sexy & krachtig"
 

De Breitling Chronomat heeft alles wat je van een dames horloge verlangt. 
Het is een erg elegant horloge die prachtig combineert met een jurk, overhemd of een chique pak. Naast de elegante kant heeft deze kameleon ook het perfecte design voor bij een stoere outfit. De Chronomat is dus niet een horloge om enkel door de weeks te dragen. Afhankelijk van de outfit zal de Chronomat de stijl overnemen van de outfit, dit maakt het tot het ideale horloge voor iedere vrouw. 

Breitling Chronomat B01 42 collectie

Niet alleen het uiterlijk van de Chronomat is prachtig, ook de materialen die voor het horloge gebruikt worden zijn fenomenaal. Zoals je verwacht van Breitling, worden enkel de mooiste materialen gebruikt. 
De kast is gemaakt uit hoogwaardig staal waardoor het erg sterk is. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat de kast van het horloge snel stuk gaat. Als contrast op het staal wordt voor dit horloge 18 karaats roségoud gebruikt. Deze mooie warme gouden kleur, oogt prachtig op de huid en zorgt dat het horloge opvalt bij de liefhebber, maar niet schreeuwt om aandacht.  

De buitenkant van het horloge is prachtig en aan de binnenkant is dit horloge uitgevoerd met een fantastisch uurwerk. Het 36mm model heeft een mechanisch uurwerk. Hier hoeft de batterij nooit vervangen te worden. Het horloge breng je zelf op spanning door de beweging van de pols en zal dus lopen zo lang het gedragen wordt. Hierdoor heb je weinig omkijken naar het horloge, ook heeft het horloge weinig onderhoud nodig. 

Het model van 32mm heeft een quartz uurwerk. Een sterk uurwerk dat werkt op de kracht van een batterij. Hierdoor loopt het horloge altijd en blijft het altijd op tijd lopen, of hij gedragen wordt of niet. De quartz uurwerken van Breitling zijn niet zomaar quartz uurwerken, Breitling gebruikt namelijk zijn eigen quartz uurwerken. De Super Quartz van Breitling is extreem accuraat en de batterij heeft een levensduur van maar liefst 8 jaar! 

Bekijk hier onze. BREITLING Chronomat Lady's Collectie 

                                       

 

Bekijk dit product hier:

TAG Heuer Connected

€ 1.700