Oris Aquis Date Blue

31-12-2018 12:39

ORIS AQUIS DATE BLUE | 43.5MM

De Oris Aquis Date, een fors horloge dat toch vrijwel iedere man past. Al jarenlang een topmodel van Oris, die ook dit jaar weer geweldig populair is bij ons in de winkel.  

Het Oris Aquis horloge is een grof horloge, maar door de slanke band die hij in 2017 heeft gekregen, past het horloge op vrijwel iedere pols. Ook heeft het model in maart dit jaar een toevoeging gekregen, namelijk de 39.5mm is toegevoegd aan de collectie. Deze maat kan door zowel heren als dames gedragen worden, iets waar het horloge zich perfect voor leent.
Duikmodellen zijn tegenwoordig erg populair, dit mede omdat de horloges zowel zakelijk als casual gedragen kunnen worden.
Oris speelt hier met haar Aquis perfect op in. Wat erg bijzonder is ten opzichte van veel andere duikhorloges is dat Oris ervoor heeft gekozen om een blauwe wijzerplaat te combineren met een zwart keramieken lunette. Deze combinatie complimenteert elkaar heel mooi omdat het blauw wat donkerder kleurt en het zwart wat zachter. Ook blijft het horloge door deze kleurcombinatie erg interessant, en zal je niet snel uitgekeken kunnen raken op dit horloge. Ook heeft Oris tegenwoordig de naam van het model op de wijzerplaat staan; “Aquis”.
Erg knap is hoe Oris deze horloges telkens laat stijgen in afwerking en design waarbij het soms zelfs boven zichzelf uitstijgt. Echter blijven de prijzen wel altijd Oris. De horloges worden verkocht voor €1800, - met natuurlijk áltijd een mechanisch uurwerk, zoals u van Oris gewend bent.

Bekijk hier de Oris Aquis collectie

 

 

Bekijk dit product hier:

Oris Aquis Date Blue | 43.5mm

Prijs € 1.800,-

 • TAG Heuer Historie

  Wij kennen het merk natuurlijk allemaal als Tag Heuer, maar dit is niet altijd zo geweest. Het merk is in 1860 namelijk begonnen als Heuer

  ..
 • mechanisch horloge

  Horloges zonder batterij die werken toch op je hartslag?

  Als juwelier krijgen wij dagelijks de vraag:
  “Een automatisch horloge werkt toch op de hartslag?”.

  ..
 • Meistersinger Neo

  MeisterSinger Neo Plus

  Een markante verschijning
  Wie met een Neo Plus om zijn pols loopt, wordt vaak daarop aangesproken.

  ..
 • Run About

  Frederique Constant Limited Editions

  Limité modellen en Frederique Constant gaan hand in hand. Ieder jaar weer brengen zij een heel aantal bijzondere en iconische limited editions uit. 

  ..
 • Frederique Constant Manufactuur

  Al vanaf 2001 is Frederique Constant vooruitstrevend bezig met het produceren van haar eigen uurwerken, uurwerken die volledig in huis ontworpen, gemaakt en geassembleerd worden, iets wat enkel de grootste merken in de horlogewereld kunnen veroorloven. 

  ..
 • Historie Frederique Constant

  Peter Stass en Aletta Stass, een echtpaar dat destijds woonachtig was in Wassenaar begint vol enthousiasme aan het bouwen van hun droom, een luxe Zwitsers horloge merk, maar dan nét iets anders dan de meeste die gevestigd zijn in het mooie Genéve, namelijk betaalbaar. 

  ..
 • Tissot

  Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid waar Tissot al sinds 1853 voor staat. De authentieke en toegankelijke horloges

  ..
 • Ringvinger?

  We kennen allemaal de diamanten verlovingsringen en trouwringen. Veel mensen weten ook dat het sieradenmerk Tiffany & Co dit in de jaren ’40 samen met één van de grootste diamanten exporteurs

  ..
 • Smartwatch functies, Zwitsers uiterlijk.

  Dat Frederique Constant niet bang is om zich te wagen aan nieuwe technieken en ontwikkelingen, werd duidelijk toen zij in 2015 als aller eerste merk in Zwitserland een horological smartwatch uitbrachten. 

  ..
 • UITNODIGING

  Donderdag 30 November | 16uur tot 20uur | Hoogstraat 15 | Den Haag

  ..